Kronobergs Bilaffär

Växjö

VIVARO

Från 372 900 kr

Få jobbet gjort effektivt och professionellt med den transportbilen Opel Vivaro. Flexibla säten och avancerade anslutningar ger komfort och bekvämlighet. Det stora lastutrymmet och den rejäla nyttolasten bidrar till produktiviteten.

MÅNGSIDIGHETLASTUPPKOPPLINGRÖRLIG ARBETSPLATSFÖRARSTÖDEFFEKTIVITET

DITT BÄSTA VERKTYG ÄR DIN SKÅPBIL

DIN NYA STANDARD

MÅNGSIDIGHET

Djupdyk ned i Opel Vivaros funktioner och flexibla egenskaper.

STORLEKAR

Storleksmässigt finns transportbilen tillgänglig i L2 som är 4 959 mm lång, och L3 som är 5 309 mm lång.

Opel, Vivaro, Exteriör, Skjutdörrar
PARKERINGSVÄNLIG

Skjutdörrarna ger en bred och bekväm öppning bak för passagerare och last. Och Opel Vivaros höjd på under 1,9 m1 garanterar säker åtkomst till parkeringshus.

1 Höjdbegränsningen på 1,9 m gäller inte Opel Vivaro-modellen med långt axelavstånd eller varianter med en högsta nyttolast på 1 400 kg.

Opel, Vivaro, Räckvidd, Exteriör
KAROSSER

Opel Vivaro finns i fyra olika karosser och erbjuder en stor mängd olika funktioner för just ditt företags krav.

Panel Van1 passar de som behöver frakta last regelbundet, med upp till tre säten fram, medan Crew Van2 har plats för upp till sex personer med en passagerarbänk bak.

1 Finns i två storlekar: L2 eller L3.
2 Finns i två storlekar: L2 eller L3.

LAST

Opel, Vivaro, Exteriör, Flexcargo
FLEX CARGO

Innovativa FlexCargo® tvåsitsbänk utökar Opel Vivaros flexibilitet och skapar en mycket konkurrenskraftig lastvolym på upp till 6,6 m31 och lastlängd på upp till 4 m.

Dra nytta av en maximal genomlastlängd på 2,86 m i Opel Vivaros långa axelavstånd eller använd FlexCargo®2-avgränsarväggluckan för objekt med en längd på upp till 4 m.

1 Välj Vivaro Van-modellen i Large med FlexCargo® om du vill ha en maximal lastvolym på upp till 6,6 m3.
2 Standard.

Opel, Vivaro, Nyttolaster
LASTKAPACITET

Minska resorna genom att frakta mer varje gång – tack vare Opel Vivaros generösa maximala lastkapacitet på 1 400 kg1.

1 Tillval. Standard lastkapacitet är 1 000 kg.

Opel, Vivaro, Exteriör
DIMENSIONER

Opel Vivaro är unik bland konkurrenterna. Trots den kompakta storleken finns det gott om plats för att utföra alla möjliga typer av jobb, stora som små. L2-varianten är 4,95 m lång, men du kan även välja L3 med ännu större utrymme, och en längd på 5,3 m.

UPPKOPPLING

Opel, Vivaro, Multimedia Navi
INFOTAINMENT

Hitta den snabbaste vägen till destinationen med Opel Vivaros 7-tums pekskärm1 och Multimedia Navi1. Få åtkomst till all musik och allt innehåll på din smartphone, enkelt med Android Auto™1,2 eller Apple CarPlay™1,2.

1 Tillval.
2 Kompatibilitet och viss funktionalitet kan variera beroende på enhetens typ och operativsystemets version. Apple CarPlay™ är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android Auto är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Opel, Vivaro, OpelConnect
OPELCONNECT

Håll dig uppkopplad på vägen med smarta teknik- och säkerhetssystem.

Praktiska funktioner som nödsamtal eller samtal vid motorstopp med åtkomst till vägassistans och livenavigeringen finns tillgängligt1.

1 Nödsamtal och samtal vid motorstopp finns som standard eller tillval beroende på version. Ytterligare OpelConnect-tjänster kommer tillkomma under 2020. Tjänsterna kan kräva en prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.

RÖRLIG ARBETSPLATS

Opel, Vivaro, Interiör, Justerbart kontorsbord
JUSTERBART KONTORSBORD

Med FlexCargo®-tvåsitsbänken1 kan du omvandla din Opel Vivaro till ett kontor på hjul med ett justerbart kontorsbord för föraren eller passageraren.

Utnyttja den praktiska hållaren för smartphone/surfplatta1 för att skydda dina enheter. Få extra utrymme under passagerarbänkens dynor2, så att du kan förvara arbetsutrustning eller andra värdefulla objekt med en volym på upp till 60 liter.

1 Tillval.

2 Standard.

Opel, Corsa, Interiör, Stolsvärme
STOLSVÄRME

Njut av stor komfort i Opel Vivaros rymliga kupé med stolsvärme1 i den främre raden så att du kan hålla dig varm när det är kallt ute.

1 Standard.

Opel, Vivaro, Interiör, Förvaring
FÖRVARING

Med öppna förvaringslådor i instrumentpanelen, med plats i dörrfickorna för flaskor på 1,5 liter och med ett handskfack med kylningsfunktion har Opel Vivaro en plats för allt som behöver förvaras.

Opel, Vivaro, Interiör, Ljudisolering
LJUDISOLERING

Med olika material i kupén som ger extra ljudisolering kan du stänga ute ljuden utanför, vilket gör det behagligare att köra.

FÖRARSTÖD

Opel, Vivaro, förarstödspaket, trötthetsvarnare
FÖRARSTÖDPAKET

Det är inte alltid lätt att hålla sig pigg. Trötthetsvarnare för förare analyserar dina körmönster via den framåtriktade kameran och via ratten för att informera dig om när det är dags för en kort paus.

Varning vid körfältsavfart identifierar när Opel Vivaro börjar byta fil och varnar föraren med ljud och med instrumentbelysningen. Det avancerade Smart Beam-systemet växlar automatiskt strålkastarna mellan helljus och halvljus så att du inte bländar andra förare. Hastighetsgränsanpassningen använder igenkänning av trafikskyltar för att analysera ändrade hastighetsbegränsningar. Med ett tryck på minnesknappen låter du farthållaren justera din hastighet.

Opel, Vivaro, Säkerhetspaket för förare, Automatisk farthållare
SÄKERHETSPAKET

Med ett tryck på minnesknappen sänker Automatisk farthållare hastigheten för att bibehålla ett angivet avstånd från bilen framför i trafikscenarier, och återställer den när vägen blir fri.

Dödavinkelvarnaren använder sensorer och en visuell projicering på sidospegeln, vilket varnar föraren för fordon i den döda vinkeln. Detta förebygger olyckor vid omkörningar. Frontalkrocksvarning avsöker vägen framför för att varna föraren vid en potentiell krock med fordon eller fotgängare. Om det behövs vidtar automatisk nödbromsning åtgärder för att undvika en olycka och aktiverar bromsen oberoende av föraren.

Opel, Vivaro, Backkamera
180-GRADERS BACKKAMERA

Slipp stressen kring parkering och andra trånga stadsmanövrar med en 180° backkamera med panoramavy som projiceras via pekskärmen på 7 tum.

EFFEKTIVITET

Opel, Vivaro, Exteriör, Körning
MOTORER OCH VÄXELLÅDOR

Kör längre på en enda tank med Opel Vivaros räckvidd på kraftfulla men ändå bränslesnåla Euro 6.4-motorer. De erbjuder upp till 180 hk för låga driftkostnader, minskade utsläpp och maximal effektivitet.

Njut av precisa växlingar för en jämnare körning med Opel Vivaros utbud av manuella och automatiska växellådor.

Opel, Vivaro, Exteriör
TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Opel håller dig ute på vägarna till lägsta möjliga kostnad – dag ut och dag in, år efter år – vilket ökar din lönsamhet.

Få en kombination av fördelar som sparar dig pengar:

  • 36 månaders eller 160 000 mils nybilsgaranti med 5 års rostskyddsgaranti
  • Nätverk med över 4 500 Opel-serviceställen i Europa och över 3 000 serviceplatser för transportbilar
  • Inklusive Opel vägassistans under det första året i 40 länder
  • Opel originaldelar garanteras
  • Låga service- och underhållskostnader
  • Långa serviceintervaller på upp till 2 år/50 000 km
Opel, Vivaro, IntelliGrip
INTELLIGRIP

Opel Vivaros IntelliGrip-system, inklusive specialdäck för byggarbetsplatser, ger extra greppnivåer på svåra ytor som lera, sand eller snö.

Opel, Vivaro, 4x4-ombyggnation, Dangel
4X4 OMBYGGNATION

Välj 4x4-ombyggnationen1 för rörlighet av hög kapacitet på utmanande vägytor eller till och med terräng.

Ytterligare 4x2-ombyggnationer är även tillgängliga från Dangel.

1Aktivera systemet för att växla Opel Vivaro till fyrhjulsdriftsläge; avaktivera om du vill återgå till tvåhjulsdrift.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Tillgänglighet, tekniska funktioner och utrustning som tillhandahålls för våra fordon kan variera eller kanske endast finns tillgängliga i vissa länder eller för en extrakostnad. Kontakta (XYZ) eller din Opel-återförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

* Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO2-utsläpp fastställs i enlighet med NEDC-värdena i förordningarna om överensstämmelse R (EG) nr 715/2007 och R (EG) nr 692/2008, i de respektive versioner som är tillämpliga, vilket möjliggör jämförelser med andra fordon. Från den 1 september 2017 fastställs värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp för vissa nya fordon med hjälp av WLTP, det harmoniserade världsomfattande provningsförfarandet för lätta nyttofordon, och de relevanta värdena översätts tillbaka till NEDC för att möjliggöra jämförelse. Kontakta din återförsäljare för att få den senaste informationen och kontrollera om värdena har ändrats.

** ** Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp fastställs med hjälp av WLTP, det harmoniserade världsomfattande provningsförfarandet för lätta nyttofordon, och de relevanta värdena översätts tillbaka för att möjliggöra jämförbarhet i NEDC, i enlighet med förordningarna R (EG) nr 715/2007, R (EU) nr 2017/1153 och R (EU) nr 2017/1151.


Värdena tar inte hänsyn till specifik användning, körförhållanden, utrustning eller tillval, och kan variera beroende på däckformat. Mer information om officiell bränsleförbrukning och CO2-utsläppsvärden finns i riktlinjen ”Riktlinje för bränsleförbrukning, CO2-utsläpp från nya personbilar” som finns tillgänglig kostnadsfritt hos alla återförsäljare eller från [exempel för Frankrike: ADEME – Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.adame.fr/] [Infoga lokala riktlinjer för andra länder.]

***H-gas i m3/100 km.

****Bilar med BlueInjection-teknik behöver regelbundet fyllas på med AdBlue® även mellan rekommenderade serviceintervall. Färddatorn indikerar när påfyllning behövs. Läs mer på http://www.opel.se